Podnikový turnaj 2023

08.12.2023 07:31

28. ročník Podnikového turnaje je u konce a Mladé pušky již pošesté v řadě vítězí.

V letošním roce se opět uskutečnilo tzv. Superfinále, všechny týmy společně odehrály třetí finálový turnaj. Ten se nesl ve skvělém duchu, všichni si navzájem fandili, podporovali se a vytvořili tak na závěr opravdu skvělou atmosféru. Program byl tentokrát daný a družstva nastupovala dle celkového pořadí. Přestože se týmy sešly společně, stále platilo, že družstva ze skupiny B již nemohla promluvit do pořadí v TOP 4.

Největší boj se udál právě ve skupině B, kde největší posun zaznamenaly Stíhačky, které předvedly vůbec nejlepší výkon celého finále (1041) a v pořadí se posunuly na pátou příčku. Ve skupině A se o drama postarali Eurookna a Střední škola, kteří do posledního hodu bojovali o druhou příčku. Tu nakonec doslova vybojoval Ladislav Kupka (Eurookna), který udržel náskok 12 kuželek.

První místo jíž pošesté v řadě obhájily Mladé pušky a to s celkovým náskokem 158 kuželek. Družstvo ve složení Bohumil Maroušek, Filip Malaník, Jiří Mikl, Jan Mikl, Milan Fiala a Roman Mikudim, předvádělo po celou dobu suverénní výkony, kdy hned 3x překonali hranici 1.000 kuželek.

V kategorii jednotlivců patří tentokrát nejlepší výkon dvojici Petr Kulhánek (Eurookna) 304 a Mirce Holé (Stíhačky) 260.

Celkové pořadí:

1. Mladé pušky

2. Eurookna

3. Střední škola

4. Vodáci

5. Stíhačky

6. Železniční stanice

7. Macao

8. Piloti

Všem hráčkám a hráčům děkujeme za účast a pevně věříme, že se minimálně ve stejném počtu sejdeme i v příštím roce. Závěrem patří poděkováním i partnerům a sponzorům celé této akce.

Těšíme na vás zase za rok.